Известие

Collapse
No announcement yet.

Цена ск. кутия за 146 1.6i boxer?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цена ск. кутия за 146 1.6i boxer?

Здравейте. Информативно питам за ориентировачна цена за скоростна кутия, по възможност без забележки
    Моята има нещо което трака и трябва да се отваря, но не ми се оставя колата в сервиз при условие, че няма и месец откакто съм я купил
    146 Boxer 1.6 '95 с климатик

300-400 лв. втора ръка.

Comment

Благодаря

Comment

какво по точно трака

Comment

Ами майстора предполага, че е един лагер, дето не му запомних как се казва. Май този в който влиза вилката от съединителя (?) Тракането изчезва като натисна съединителя. Това като загрее само. На студена не трака. Но като сменяхме маслото по пробката имаше утайка около един пръст състояща се от стружки. И може да се окаже, че не е само лагера. А старото масло не беше масло направо. Въобше не беше мазно

Comment

Че той тоя лагер(аксиалния) си върви комплект със съединителя и се намира между него и ск.кутия.И на мен ми трака споко даже след смяна на кутия+съединител+тоя лагер пак си трака на празен ход.Проблема е във самата вилка която се е поизносила и има минимално разтояние м/у нея и въпросния лагер.А за кутията си е 300-400лв.-читава и работеща(поне във В.Търново де).Карай си така няма да стане нищо ако тоя лагер е здрав ако е тръгнал да си ходи го купи само него и си свиркай!
            Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Ами той аксиалния е сменян. Целия комплект съединител е нов. Аз не съм се изразил точно. Но и толкова разбирам Всичко до скоростната кутия е прегледано и не е там проблема. Остава да е вътре в самата кутя.
              Малко по-след време най-вероятно ще взема да си купя една кутия, че много мразя нещо да не е наред Апък моята като се отремонтира ще я продам.

Благодаря за съвета.

Comment

Working...
              X